Zelene tagliatelle u umaku od rajčice, bosiljka i češnjaka

Od : | 0 komentara | On : lipanj 4, 2013 | Kategorija : ** Pomoćnik, - Recepti, Predjela i salate

Nastavljamo u talijanskom duhu i to s jednim od najosnovnijih i najjednostavnijih talijanskih recepata… Tjestenina u umaku od rajčice, bosiljka i češnjaka… I uz sve to malo parmezana… Naravno, možete koristiti i neku drugu tjesteninu… Al meni je ova pasala da iskombiniram sve boje talijanske zastave :)

Zelene tagliatelle u umaku od rajčice, bosiljka i češnjaka

Zelene tagliatelle u umaku od rajčice, bosiljka i češnjaka
Serves 2
Umak od rajčice, bosiljka i češnjaka - jedan od najjejednostavnijih i najuobičajenijih talijanskih umaka... U kombinaciji sa zelenim tagliatellama
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
15 min
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. 200 gr tjestenine
  2. 2 žlice maslinovog ulja
  3. 2 češnja češnjaka
  4. 1 limenka pelata
  5. 3-4 grančice svježeg bosiljka
  6. sol, papar
Instructions
  1. Ugrijte dvije žlice maslinovog ulja pa ubacite sitno sjeckani češnjak i pržite ga minutu
  2. Ubacite sjeckane pelate i dinstajte 5 minuta
  3. Posolite, popaprite i dodajte trgani bosiljak. Kuhajte još 10 minuta. Istovremeno možete staviti kuhati tjesteninu u slanoj vodi.
  4. Na kraju dodajte ocijeđenu tjesteninu. Dobro promiješajte
Notes
  1. Poslužite posipano s parmezanom
Moja kuhinja - stranica za prave gurmane :) https://moja-kuhinja.com.hr/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: