Cannelloni s piletinom, šampinjonima i tikvicama

2015-09-05
cannelloni s piletinom
  • Porcija : 6
  • Priprema : 20m
  • Kuhanje : 30m
  • Spremno za : 60m

Za one koji vole pastu, evo je opet na ovim stranicama… Ovaj put u kombinaciji s piletinom, šampinjonima, tikvicama i fetom… A, na ovim stranicama možete pronaći i recept za bešamel umak

Sastojci

  • pakiranje cannellona
  • 250-300 gr pilećeg filea
  • 250 gr šampinjona
  • 2 manje ili jedna veća tikvica
  • 100 gr feta sira
  • sol, papar
  • malo ulja
  • oko pola litre bešamel umaka
  • malo parmezana

Postupak

Korak1

Sitno nasjeckajte pileći file, šampinjone i tikvice. Na malo ulja prvo popržite piletinu koju ste prethodno posolili i popaprili. Kad je piletina skoro gotova, dodajte šampinjone, a na kraju i tikvice. Stavite da se smjesa malo ohladi pa umiješajte i izmrvljenu fetu.

Korak2

U vatrostalnu posudu za pečenje na dno stavite otprilike 1/3 bešamela. Smjesom punite cannellone pa ih slažite na bešamel u posudi. Kad ste gotovi sve prelijte preostalim bešamelom pa naribajte parmezan.

Korak3

Pecite 30 minuta na 190 stupnjeva. Prvo 25 minuta prekriveno folijom, a zadnjih 5 minuta maknite foliju.

Skini recept u PDFu

Prosječna ocjena člana

(0 / 5)

0 5 0
Ocijeni ovaj recept

0 ljudi ocijenilo recept

1.493

Moglo bi vas zanimati:
  • limoncello

    Limoncello – liker od limuna

  • marinara umak

    Marinara umak

  • rizoto sa sumskim plodovima

    Rižoto sa šumskim plodovima

  • ragu alla bolognese

    Ragu alla Bolognese

  • Necci

Nutritivne informacije

Informacije su po porciji/komadu

  • Kalorije

    490 kcl
  • Bjelančevine

    31 gr
  • Ugljikohidrati

    57 gr
  • Masti

    15 gr