Carsko meso u pet začina

2015-09-23
carsko meso u pet zacina
  • Porcija : 4
  • Priprema : 10m
  • Kuhanje : 1:45 h
  • Spremno za : 2:00 h

Carso meso je jedno od najjeftinijih dijelova mesa, a vrlo ga rijetko pripremamo. Možda zbog dosta masti koju ima, možda iz neznanja… U svakom slučaju, miks mesa i masti je u ovom komadu dobitna kombinacija, a ukoliko ga pripremite na pravi način – bit ćete sigurno oduševljeni…

Sastojci

Postupak

Korak1

Carsko meso (ako već nije) nasjecite na šnite širine oko 1-2 cm. Sa svih strana ih uvaljajte u začine, posolite i popaprite pa stavite u posudu za pečenje. Pecite ga 15 minuta na 190 stupnjeva, a nakon toga oko sat i pol na 150 stupnjeva.

Prosječna ocjena člana

(0 / 5)

0 5 0
Ocijeni ovaj recept

0 ljudi ocijenilo recept

1.383

Moglo bi vas zanimati:
  • pulled pork vucena svinjetina

    Vučena svinjetina (pulled pork)

  • crno bijeli choco banana muffini

    Crno-bijeli choco banana muffini

  • Palačinke u pjenici od vina

  • Vruća bijela čokolada s mentom

  • Naopake tortice s kivijem

Nutritivne informacije

Informacije su po porciji/komadu

  • Kalorije

    507 kcl
  • Bjelančevine

    32 gr
  • Ugljikohidrati

    7 gr
  • Masti

    42 gr