Mediteranska piletina s limunom

2017-05-01
  • Porcija : 2
  • Priprema : 5m
  • Kuhanje : 20m
  • Spremno za : 30m

Stiže još jedan brzi i jednostavni recept s piletinom… Ovaj put s mješavinom mediteranskih začina i limunom. 

Sastojci

  • 2 pileća filea
  • 1 limun (korica i sok)
  • mješavina mediteranskih začina
  • sol, papar
  • maslinovo ulje, maslac

Postupak

Korak1

Svaki komad filea prepolovite da dobijete tanje odreske. Posolite, popaprite, posipajte suhim biljem (bosiljak, ružmarin, mažuran, peršin, majčina dušica...) i naribanom limunovom koricom. Preklopite ih pek papirom i lagano istucite. Ujedno ćete ih stanjiti i bolje utrljati začine.

Korak2

Pecite meso na malo maslinovog ulja nekoliko minuta. Zatim ih okrenite i dodajte malo maslaca. Kad su pri kraju sve prelijte limunovim sokom.

Prosječna ocjena člana

(0 / 5)

0 5 0
Ocijeni ovaj recept

0 ljudi ocijenilo recept

2.099

Moglo bi vas zanimati:
  • fittata

    Frittata iz pećnice

  • birzi vocni desert u casi

    Brzi voćni desert u čaši

  • brza savijaca s jabukama i bademima

    Brza savijača s jabukama i bademima

  • slozenac s porilukom piletinom i krumpirom

    Složenac s porilukom, piletinom i krumpirom

  • Frangipane pita sa smokvama

    Frangipane pita sa smokvama