Tjestenina s pestom od špinata i ricottom

2017-09-07
tjestenina s pestom od spinata
  • Porcija : 2
  • Priprema : 5m
  • Kuhanje : 10m
  • Spremno za : 15m

Maloprije sam objavio recept za Pesto od špinata, pinjola, limuna i parmezana pa je red da ga iskombiniram s malo ricotte za kremoznost i špagetima…

Sastojci

Postupak

Korak1

Tjesteninu stavite kuhati u zasoljenu kipuću vodu, prema uputama na pakiranju. Kad je kuhana, ocijedite ju (ali ostavite oko pola dcl vode) pa dodajte 2-3 žlice pesta od špinata i isto toliko ricotte. Sve dobro pomiješajte.

Prosječna ocjena člana

(5 / 5)

5 5 1
Ocijeni ovaj recept

1 ljudi ocijenilo recept

1.701

Moglo bi vas zanimati:
  • pulled pork vucena svinjetina

    Vučena svinjetina (pulled pork)

  • pileca korma s indijskim orasima

    Pileća korma s indijskim orasima

  • naan

    Naan

  • limoncello

    Limoncello – liker od limuna

  • marinara umak

    Marinara umak