Uskrsna leftover salata

2014-04-23
  • Porcija : 4
  • Priprema : 10m
  • Spremno za : 30m

Kako je nedopustivo za blagdane napraviti neku normalnu i razumnu količinu hrane, vjerojatno nisam jedini koji u postblagdanske dane ima jelovnik skrojen od ostataka… A kako je Uskrs poseban po količini kuhanih jaja koje pripremimo, a znamo da ih nećemo pojesti, stiže jedna zgodna salata ili namaz – ovisi hoćete li smjesu miksati ili sjeckati, kako vam drago…

Sastojci

  • 6 tvrdo kuhanih jaja
  • 2 mlada luka
  • 4 rotkvice
  • 100 gr feta sira
  • 200 gr svježeg sira
  • 1 jogurt
  • sol i papar

Postupak

Korak1

Jaja zgnječiti vilicom ili drobilicom za krumpir. Dodati sitno sjeckani mladi luk, rotkvice i feta sir pa umiješati i sve ostale sastojke. Posoliti i popapriti prema ukusu (pazite, feta je već slana)

Korak2

Staviti salatu u frižider na 20-30 minuta da se ohladi.

Skini recept u PDFu

Prosječna ocjena člana

(0 / 5)

0 5 0
Ocijeni ovaj recept

0 ljudi ocijenilo recept

1.100

Moglo bi vas zanimati:
  • kremsnite

    Kremšnite na moj način (verzija 1)

  • novogodisnja mousse torta

    Novogodišnja mousse torta s pjenušcem, bijelom čokoladom i višnjama

  • gingerbread

    Kolačići s đumbirom (Gingerbread)

  • gingerbread kucica

    Gingerbread kućica

  • bozicni liker

    Božićni liker

Nutritivne informacije

Informacije su po porciji/komadu

  • Kalorije

    236,4 kcl
  • Bjelančevine

    20,18 gr
  • Ugljikohidrati

    7,52 gr
  • Masti

    15,18 gr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *