Wonton umak od soja sosa i rižinog octa

2015-05-31
Kineski ravioli sa svinjetinom
  • Količina : 1 dcl
  • Priprema : 5m
  • Spremno za : 5m

Jedan od najčešćih umaka za umakanje wontona ili kineskih raviola je ovaj umak s jednakim omjerom soja sosa i rižinog octa s dodatkom čilija ili češnjaka (ovisi o tome što vam je draže).

Sastojci

  • 50 ml soja sosa
  • 50 ml rižinog octa (možete ga zamijeniti s alkoholnim)
  • 1/3 sitno sjeckanog čilija ili 2 sitno sjeckana češnja češnjaka

Postupak

Korak1

Pomiješajte sve sastojke i poslužite uz vaše wontone.

Skini recept u PDFu

Prosječna ocjena člana

(0 / 5)

0 5 0
Ocijeni ovaj recept

0 ljudi ocijenilo recept

1.428

Moglo bi vas zanimati:
  • Piletina s povrcem u curry umaku

    Piletina s povrćem u curry umaku

  • Moo goo gai pan

    Moo goo gai pan (sjeckani šampinjoni i piletina u woku)

  • povrce i gamberi u curry umaku

    Povrće i gamberi u curry umaku

  • Tamagoyaki

    Tamagoyaki – japanski rolani omlet

  • teriyaki tuna u sezamu

    Teriyaki tuna u sezamu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *