Recipes Using Ingredient: bijelo vino

Palačinke u pjenici od vina

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Dugo nisam jeo palačinke u ovoj vinskoj pjenici (wine chateau)… Vjerojatno od djetinjstva… Pa je ...

Pročitaj više
rizoto sa sumskim plodovima

Rižoto sa šumskim plodovima

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Jesen u svom najsivijem izdanju… Viroze, prehlade… I u takvim trenucima pravi comfort food ;) ...

Pročitaj više
rizoto s muskatnom tikvom

Rižoto s muškatnom tikvom, pinjolima i sjemenkama bundeve

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Jesen me nekako uvijek veže uz jela od gljiva i tikvi… I malo pancete ili ...

Pročitaj više
Cannoli

Sicilijanski Cannoli

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Prošlo je već jako puno vremena od našeg odlaska na Siciliju, ali lijepo se podsjetiti ...

Pročitaj više

Rižoto s jagodama

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Postoje jela koja intrigiraju, ali ih se mnogi boje sami pripremiti jer nisu uobičajena… Ja ...

Pročitaj više

Saltimbocca alla Romana

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Saltimbocca alla Romana je jednostavno talijansko jelo pripremljeno od samo nekoliko sastojaka – teletine, pršuta, kadulje, ...

Pročitaj više

Mekana hrskava piletina u finom umaku

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Kažu da je teško dobiti finu mekanu piletinu iznutra, a hrskava koricu izvana… Iako generalno ...

Pročitaj više
teriyaki sos

Teriyaki umak

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Već sam u nekoliko recepata koristio ovaj umak, ali nikako da napišem kako se radi… ...

Pročitaj više
risotto alla milanese

Risotto alla Milanese

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Risotto alla Milanese je milansko jelo staro preko 400 godina. Ključni sastojak zaslužan za specifičnu ...

Pročitaj više
juha od luka

Francuska juha od luka (La soupe gratinée à l’oignon)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ova tradicionalna francuska juha od luka me oduševila već par puta. Od toga definitivno najviše ...

Pročitaj više