Recipes Using Ingredient: breskva

bellini

Bellini (original)

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Nakon brzinskog Bellinija s nektarinama, na red je došao i ovaj originalni (ili bar tako ...

Pročitaj više
limunada s breskvama i malinama

Limunada s breskvama i malinama

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

I dalje kombiniram razno voće kako bi dobio neka nova zanimljiva osvježavajuća pića… Danas je ...

Pročitaj više
Bellini s nektarinama

Bellini s nektarinama

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Nastao je u poznatom Harry’s baru u Veneciji i diljem svijeta postao ultimativni ljetni aperitiv. Originalno ...

Pročitaj više
naopaki kolac s nektarinama

Naopaki kolač s nektarinama

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Naravno, nek vas naslov previše ne dira… Ako ne volite nektarine, stavite voće koje volite… ...

Pročitaj više
granita od nektarina

Granita od nektarina

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Vratili smo se s puta po Siciliji i naravno donio sam nešto za podijeliti na ...

Pročitaj više
Galette s nektarinama

Galette s nektarinama

Prosječna ocjena (0 / 5)

Galette su poznata francuska poslastica na koju ćete nabasati u mnoštvu pariških slastičarnica i kafića. ...

Pročitaj više

Mille-feuille s kremom od mascarponea i voćem

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Prije nekog vremena smo, lutajući Novim Sadom, naletjeli na jedan super restoran u njegovom samom ...

Pročitaj više
vocni-socni

Voćni-sočni

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4.5 / 5)

Evo jedne jednostavne, a osvježavajuće ljetne slastice… Priprema ovog kolača je kratka, ali ipak treba ...

Pročitaj više
Savijaca s breskvama i sirom

Savijača s breskvama i sirom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Evo jedan brzi brzi desert – za one koji vole sir u kombinaciji s voćem

Pročitaj više
Panacotta jaja

Panna cotta jaja

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Jedan od prijedloga za Uskrsni desert… Samo, morate ga početi pripremati i nekoliko dana ranije ...

Pročitaj više