Recipes Using Ingredient: junetina

ragu alla bolognese

Ragu alla Bolognese

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4.5 / 5)

Prije nekoliko godina sam imao čast provesti nekoliko sati u Barilla Academiji te naučiti kako ...

Pročitaj više
pastirska pita

Pastirska pita na moj način

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Pastirsku pitu mnogi rade na razne načine. Od vrste mesa, preko dodataka. Pa kako bih ...

Pročitaj više
Chilli con carne

Chilli con carne

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Kako je slučaj s gotovo svim svjetski raširenim jelima, Chilli con carne ima brojne varijacije… ...

Pročitaj više
juneca rebra u crvenom vinu

Juneća rebra u crvenom vinu

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Uz ovo ogromno juneće rebro polako pečeno u crvenom vinu i goveđem temeljcu, s malo ...

Pročitaj više
fasiranci

Faširanci

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Postoje mnoga jela koja vas vrate u mladost ili djetinjstvo… Faširanci su baš jedno od ...

Pročitaj više
svedske mesne okruglice

Švedske mesne okruglice (Köttbullar)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Kad pričamo o Švedskoj, vjerojatno prva stvar koja vam pada na pamet je IKEA, a ...

Pročitaj više
Rumunjska corba s mesnim okruglicama

Rumunjska čorba s mesnim okruglicama (Ciorba de Perisoare)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Čorba u rumunjskoj (kao i u mnogim drugim državama) označava gustu juhu s povrćem i ...

Pročitaj više
perkelt

Mađarski perkelt (pörkölt)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Za početak ću podijeliti s vama nešto što sam naučio, a to je osnovna razlika ...

Pročitaj više
gurmanska struca

Gurmanska mesna štruca

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ono kad za vikend idete malo eksperimentirati i igrati se… Možda je previše, možda može ...

Pročitaj više
Mesne okruglice s mozzarellom i sunkom

Mesne okruglice s mozzarellom i šunkom

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Evo malo obogaćenih mesnih okruglica. Punjene mozzarellom, omotane suhom šunkom (ili pršutom, pancetom) i glazirane ...

Pročitaj više