Recipes Using Ingredient: kruh

Mekana hrskava piletina u finom umaku

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Kažu da je teško dobiti finu mekanu piletinu iznutra, a hrskava koricu izvana… Iako generalno ...

Pročitaj više
caesar salata

Caesar salata na moj način

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

E sad, iako su svi recepti “na moj način”, ovdje mi je bilo bitno spomenuti ...

Pročitaj više
fasiranci

Faširanci

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Postoje mnoga jela koja vas vrate u mladost ili djetinjstvo… Faširanci su baš jedno od ...

Pročitaj više
Glamorgan sausage

Velški kroketi s porilukom i sirom (Glamorgan sausage)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Glamorgan sausage su svojevrsni kroketi s porilukom, kruhom, senfom, jajima i sirom (koji bi po ...

Pročitaj više
ceske knedle od kruha

Češke knedle od kruha (Houskové knedlíky)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Češka je poznata po raznoraznim oblicima knedli… Ovakvih koje se serviraju uz neko saftno jelo ...

Pročitaj više
gazpacho

Gazpacho

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ova andaluzijska hladna juha je definitivno jedno od pravih ljetnih jela… Neki joj čak tepaju da se ...

Pročitaj više
Jutarnja svastara

Jutarnja svaštara s fetom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Za ovakve recepte koje radim s onim što pronađem u frižideru obično teško dajem imena… ...

Pročitaj više
smotuljci od krastavaca prsuta i fete

Smotuljci s krastavcima, pršutom i fetom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ono kad se hoćete mrvicu praviti važni pa umjesto sendviča napravite nešto mrvicu specijalnije :) ...

Pročitaj više
punjena mesna struca

Punjena mesna štruca

Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Mesna štruca je jedno od najzahvalnijih jela od mljevenog mesa. Nema puno prtljanja, rađenja kuglica ...

Pročitaj više
Pilece rolice punjene sampinjonima

Pileće rolice punjene šampinjonima

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Iako u prodaji imate i već otkoštene pileće batke, ovaj sam put uzeo “cijele” pa ...

Pročitaj više