Recipes Using Ingredient: maslac

Naopake tortice s kivijem

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Ako može neko drugo voće, može i kivi :-)

Pročitaj više
novogodisnja mousse torta

Novogodišnja mousse torta s pjenušcem, bijelom čokoladom i višnjama

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Već je na ovim stranicama bilo puno mousse torti raznih kombinacija pa sam za “najluđu ...

Pročitaj više
gingerbread

Kolačići s đumbirom (Gingerbread)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Božić mi je postao nezamisliv bez mirisa i okusa ovih kolačića :) Iako su najpopularniji ...

Pročitaj više
gingerbread kucica

Gingerbread kućica

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Ove sam godine drugi put radio gingerbread kućicu… Za one koji se vole igrati i ...

Pročitaj više
mousse torta s pistacijama i vanilijom

Mousse torta s pistacijama i vanilijom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Moje igranje s mousse okusima, ali i novim kalupima, ide dalje. Ovdje sam iskombinirao pistaciju, ...

Pročitaj više
naan

Naan

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Koliko volim neke tradicionalne naše okuse, toliko volim i malo eksperimentirati… Nažalost, put me (još) ...

Pročitaj više
brza savijaca s jabukama i bademima

Brza savijača s jabukama i bademima

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Ovakve voćne savijače uvijek su mi draže s lisnatim tijestom, a ne s korama za ...

Pročitaj više
zafrkani breadsticks

Zafrkani breadsticks s parmezanom i češnjakom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Znam da se ponekad ponavljam u komentarima pojedinih jela, ali to je samo zato što ...

Pročitaj više
rizoto sa sumskim plodovima

Rižoto sa šumskim plodovima

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Jesen u svom najsivijem izdanju… Viroze, prehlade… I u takvim trenucima pravi comfort food ;) ...

Pročitaj više
kruh s bucinim sjemenkama i mozzarellom

Kruh s bučinim sjemenkama i mozzarellom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

U zadnje vrijeme malo eksperimentiram s različitim brašnima… Tražim fine okuse i teksture koje su ...

Pročitaj više