Recipes Using Ingredient: med

gingerbread

Kolačići s đumbirom (Gingerbread)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Božić mi je postao nezamisliv bez mirisa i okusa ovih kolačića :) Iako su najpopularniji ...

Pročitaj više
gingerbread kucica

Gingerbread kućica

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Ove sam godine drugi put radio gingerbread kućicu… Za one koji se vole igrati i ...

Pročitaj više

Necci

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Necci su tradicionalne toskanske palačinke od kestenovog brašna punjene ricottom i medom… Priča kaže kako ...

Pročitaj više
grillani ananas s medom i cimetom

Grillani ananas s medom i cimetom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Još jedan brzi i jednostavni recept s ananasom… Ovaj put u kombinaciji s medom i ...

Pročitaj više
limunada s breskvama i malinama

Limunada s breskvama i malinama

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

I dalje kombiniram razno voće kako bi dobio neka nova zanimljiva osvježavajuća pića… Danas je ...

Pročitaj više

Mousse od kokosa

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Nakon raffaello torte ostao sam u tom ljetnom điru… Kokos me zbilja uvijek asocira na ...

Pročitaj više
torta s kruskama medom i bademima

Torta s kruškama, medom i bademima

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ovo je torta u koju ne ide ni brašno, ni šećer, ni mlijeko i mliječni ...

Pročitaj više

Limun-med-jogurt semifreddo

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Jučer sam objavio prvi recept za jednostavni semifreddo – mocha okusa pa sam se odlučio još ...

Pročitaj više
granita od dinje kokosa i limete

Granita od dinje, kokosa i limete

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Granita je jedno od osvježenja gdje granice ne postoje. Tako je na red došla ova ...

Pročitaj više
Mousse od manga i dinje s borovnicama i keksima

Mousse od manga i dinje s borovnicama i keksima

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ovo je samo jedna od ideja, igrajte se s okusima kako vam drago :) 

Pročitaj više