Recipes Using Ingredient: mlijeko

kremsnite

Kremšnite na moj način (verzija 1)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Iako još ne postoje verzije 2, 3 ili 4, ovdje sam svjesno u naziv stavio ...

Pročitaj više
fittata

Frittata iz pećnice

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Ja sam u ovu verziju dodao slaninu, šampinjone, poriluk i sir, ali lako se možete ...

Pročitaj više

Palačinke u pjenici od vina

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Dugo nisam jeo palačinke u ovoj vinskoj pjenici (wine chateau)… Vjerojatno od djetinjstva… Pa je ...

Pročitaj više

Vruća bijela čokolada s mentom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Za ljubitelje ovog slatkog napitka, nakon vruće čokolade s vanilijom i cimetom stiže bijela verzija ...

Pročitaj više

Vruća čokolada s vanilijom i cimetom

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Iako nam zima baš i nije nešto ove godine, za neke zimske radosti uvijek ima ...

Pročitaj više
novogodisnja mousse torta

Novogodišnja mousse torta s pjenušcem, bijelom čokoladom i višnjama

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Već je na ovim stranicama bilo puno mousse torti raznih kombinacija pa sam za “najluđu ...

Pročitaj više
mousse torta s pistacijama i vanilijom

Mousse torta s pistacijama i vanilijom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Moje igranje s mousse okusima, ali i novim kalupima, ide dalje. Ovdje sam iskombinirao pistaciju, ...

Pročitaj više
kruh s bucinim sjemenkama i mozzarellom

Kruh s bučinim sjemenkama i mozzarellom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

U zadnje vrijeme malo eksperimentiram s različitim brašnima… Tražim fine okuse i teksture koje su ...

Pročitaj više
jesenska mousse torta

Jesenska mousse torta s kestenima i čokoladom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Danas je bio jedan prekrasan jesenski dan pa sam ga odlučio obilježiti jednom pravom jesenskom ...

Pročitaj više
ragu alla bolognese

Ragu alla Bolognese

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4.5 / 5)

Prije nekoliko godina sam imao čast provesti nekoliko sati u Barilla Academiji te naučiti kako ...

Pročitaj više