Recipes Using Ingredient: peršin

zafrkani breadsticks

Zafrkani breadsticks s parmezanom i češnjakom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Znam da se ponekad ponavljam u komentarima pojedinih jela, ali to je samo zato što ...

Pročitaj više
piletina u kremastom umaku s paprikom

Piletina u umaku s paprikom i krem sirom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Evo jedne ideje kako malo promijeniti uobičajena jela s plećim fileom.- da nisu stalno ista… ...

Pročitaj više

Zdravija gusta juha od gljiva

Prosječna ocjena (5 / 5)

Došla jesen pa je i prva jesenska juhica na meniju :) Ovaj put s gljivama, ...

Pročitaj više
crni rezanci s gamberima i cherry rajcicama

Crni rezanci s gamberima i cherry rajčicama

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Iako se ljeto već opasno bliži svome kraju, nikad nije kasno za ovakve mediteranske ljetne ...

Pročitaj više

Tjestenina u kremastom umaku s piletinom i tikvicama

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Ne treba svaki put biti komplicirano… Kad su ovakve vrućine, boravak u kuhinji smanjujem maksimalno

Pročitaj više

Svinjski medaljoni u umaku od šampinjona i vina

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Svinjski file mi je nekako najdraži u pećnici, ali to se ipak sprema malo dulje ...

Pročitaj više

Mekana hrskava piletina u finom umaku

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Kažu da je teško dobiti finu mekanu piletinu iznutra, a hrskava koricu izvana… Iako generalno ...

Pročitaj više

Mediteranska piletina s limunom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Stiže još jedan brzi i jednostavni recept s piletinom… Ovaj put s mješavinom mediteranskih začina ...

Pročitaj više
Glamorgan sausage

Velški kroketi s porilukom i sirom (Glamorgan sausage)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Glamorgan sausage su svojevrsni kroketi s porilukom, kruhom, senfom, jajima i sirom (koji bi po ...

Pročitaj više
Kasespatzle

Njemački špecli sa sirom (Käsespätzle)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Špecli, lijevanci, kapanci ili po njemački – Spätzle. Jeste li znali da u doslovnom prijevodu ...

Pročitaj više