Recipes Using Ingredient: polutvrdi sir

Cheese Souffle

Nabujak od sira (Cheese Soufflé)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Volim jaja za doručak na sto načina, pa je na red došao i ovaj francuski ...

Pročitaj više
beskonacni kruh

Beskonačni kruh

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Oni dani kad shvatiš da je ljeto konačno završilo, vani je sivilo, kiša, čak i ...

Pročitaj više
palacinke s cheddar sirom

Palačinke s cheddar sirom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Za vikend doručak ili neku užinu pripremite ove jednostavne palačinke sa sirom. Ja sam ih ...

Pročitaj više
stromboli za dorucak

Stromboli za doručak

Tip recepta: Kuhinja:,
Prosječna ocjena (5 / 5)

Stromboli se uglavnom radi s tijestom za pizzu i raznim nadjevima – od klasičnih rajčica, ...

Pročitaj više

Pileće enchilade u crvenom kremastom umaku

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Jedno od onih jela koja lako pripremite i dan ranije pa ga samo završite na ...

Pročitaj više
naopaki cordon bleu

Naopaki cordon bleu

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Kao što većina vas zna, cordon bleu su pileća ili pureća prsa, punjena šunkom i ...

Pročitaj više

Najbrže i najjednostavnije pogačice sa sirom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Znam da je već bilo jednostavnih ili brzih kiflica na ovim stranicama, ali ovaj je ...

Pročitaj više
Tamagoyaki

Tamagoyaki – japanski rolani omlet

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Tamagoyaki je japanska verzija rolanog omleta u kojeg po želji možete dodati neko povrće poput ...

Pročitaj više
Croque monsieur i croque madame

Croque monsieur i croque madame

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Croque monsieur i Croque madame – dva najpoznatija francuska topla sendviča. Monsieur: molim Vas, tostirate ...

Pročitaj više
Glamorgan sausage

Velški kroketi s porilukom i sirom (Glamorgan sausage)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Glamorgan sausage su svojevrsni kroketi s porilukom, kruhom, senfom, jajima i sirom (koji bi po ...

Pročitaj više