Recipes Using Ingredient: pršut

Saltimbocca alla Romana

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Saltimbocca alla Romana je jednostavno talijansko jelo pripremljeno od samo nekoliko sastojaka – teletine, pršuta, kadulje, ...

Pročitaj više

Proljetna punjena piletina

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ovo je jelo zapravo vrlo jednostavno, ali ipak ponekad svi tražimo neke nove ideje – ...

Pročitaj više
Piletina punjena sampinjonima i mozzarellom

Piletina punjena šampinjonima i mozzarellom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Jedno fino jelo za vikend gozbu… Varijacije na temu već postoje, pred dosta vremena sam ...

Pročitaj više
gurmanska struca

Gurmanska mesna štruca

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ono kad za vikend idete malo eksperimentirati i igrati se… Možda je previše, možda može ...

Pročitaj više
Mesne okruglice s mozzarellom i sunkom

Mesne okruglice s mozzarellom i šunkom

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Evo malo obogaćenih mesnih okruglica. Punjene mozzarellom, omotane suhom šunkom (ili pršutom, pancetom) i glazirane ...

Pročitaj više
jednostavne mekana pevciva

Brza mekana peciva

Tip recepta:, Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Ovo je recept kojeg sam prije dosta vremena pronašao u internet bespućima i od tada ...

Pročitaj više
smotuljci od krastavaca prsuta i fete

Smotuljci s krastavcima, pršutom i fetom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Ono kad se hoćete mrvicu praviti važni pa umjesto sendviča napravite nešto mrvicu specijalnije :) ...

Pročitaj više
mediteranski lazni quiche

Mediteranski lažni quiche

Prosječna ocjena (0 / 5)

Prošli smo vikend pohodili relativno novo super mjesto na Zg gastro-cafe sceni – Dežman bar. ...

Pročitaj više
smotani prsut

Smotani pršut

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Iako se ne radi o nekom ludom receptu, stavljam ga ovdje na stranice čisto kao ...

Pročitaj više
napuhanci od sira gougere

Napuhanci sa sirom (Gougères)

Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Kao mali uvod u ovaj recept, nekoliko riječi o ovom jelu, ali i generalno o ...

Pročitaj više