Recipes Using Ingredient: rajčica

marinara umak

Marinara umak

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

U mnogim receptima sam pronašao da je jedan od sastojaka “marinara sauce” pa me živo ...

Pročitaj više
Chilli con carne

Chilli con carne

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Kako je slučaj s gotovo svim svjetski raširenim jelima, Chilli con carne ima brojne varijacije… ...

Pročitaj više
quiche s tri sira i tikvicama na palenti

Lažni quiche s tri sira i tikvicama na palenti

Prosječna ocjena (4 / 5)

Jeo mi se quiche, a nije mi se dalo raditi prhko tijesto… Pa je poslužila ...

Pročitaj više
tjestenina s pestom od spinata

Tjestenina s pestom od špinata i ricottom

Prosječna ocjena (5 / 5)

Maloprije sam objavio recept za Pesto od špinata, pinjola, limuna i parmezana pa je red da ...

Pročitaj više
beskonacni kruh

Beskonačni kruh

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Oni dani kad shvatiš da je ljeto konačno završilo, vani je sivilo, kiša, čak i ...

Pročitaj više
meksicke okruglice

Meksičke okruglice od puretine s povrćem i cheddar sirom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Volim meksičku kuhinju i začine koji se koriste, samo neki put dosade sve te verzije ...

Pročitaj više
crni rezanci s gamberima i cherry rajcicama

Crni rezanci s gamberima i cherry rajčicama

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Iako se ljeto već opasno bliži svome kraju, nikad nije kasno za ovakve mediteranske ljetne ...

Pročitaj više
meksicka riza

Meksička riža

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Stigla je na red još jedna meksička večera, a s njom u glavnoj ulozi – ...

Pročitaj više

Pileće enchilade u crvenom kremastom umaku

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Jedno od onih jela koja lako pripremite i dan ranije pa ga samo završite na ...

Pročitaj više
Piletina tricolore

Piletina tricolore

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (0 / 5)

Naravno, ova je piletina inspirirana bojama talijanske zastave… Crvena rajčica, bijela mozzarella i u mom ...

Pročitaj više