Recipe Skill Level: osrednje

kremsnite

Kremšnite na moj način (verzija 1)

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Iako još ne postoje verzije 2, 3 ili 4, ovdje sam svjesno u naziv stavio ...

Pročitaj više

Palačinke u pjenici od vina

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

Dugo nisam jeo palačinke u ovoj vinskoj pjenici (wine chateau)… Vjerojatno od djetinjstva… Pa je ...

Pročitaj više
pasta od pistacija

Pasta od pistacija

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Čačkajući po internet bespućima naišao sam na brojne recepte u kojima se koristi pastu od ...

Pročitaj više
pileca korma s indijskim orasima

Pileća korma s indijskim orasima

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Kako sam već i najavio u receptu za naan, danas je bio dan za indijsku ...

Pročitaj više
zafrkani breadsticks

Zafrkani breadsticks s parmezanom i češnjakom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Znam da se ponekad ponavljam u komentarima pojedinih jela, ali to je samo zato što ...

Pročitaj više
rizoto sa sumskim plodovima

Rižoto sa šumskim plodovima

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Jesen u svom najsivijem izdanju… Viroze, prehlade… I u takvim trenucima pravi comfort food ;) ...

Pročitaj više
kruh s bucinim sjemenkama i mozzarellom

Kruh s bučinim sjemenkama i mozzarellom

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (4 / 5)

U zadnje vrijeme malo eksperimentiram s različitim brašnima… Tražim fine okuse i teksture koje su ...

Pročitaj više
pauk_torta

Paukova torta

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Ove sam godine za “noć vještica” napravio ovu – nekima simpatičnu, a nekima prestrašnu – ...

Pročitaj više
peciva s ostatkom pire krumpira

Mekana peciva s ostatkom pire krumpira

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Mislim da recepata za korištenje ostataka nikad nije dosta… Jer svima se dešava da skuhamo ...

Pročitaj više
pastirska pita

Pastirska pita na moj način

Tip recepta: Kuhinja:
Prosječna ocjena (5 / 5)

Pastirsku pitu mnogi rade na razne načine. Od vrste mesa, preko dodataka. Pa kako bih ...

Pročitaj više